Bemutatkozás


A Nyester Kft. - Dekorvilág Magyarország piacvezető kerámiakaspó, váza és növénytartó nagykereskedése. Minőségi termékek széles skálájával és kiváló szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket környezetünk szépítéséhez és zöldítéséhez a Flora Hungaria nagybani virágpiac közvetlen közelében.

Cégünk 1995-ben alakult és azóta támogatjuk töretlenül szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal partnereinket abban, hogy minden esetben megtalálják a legtökéletesebb termékeket. Választékunkban minden igényre találhatnak megoldást, legyen szó otthonok, kertek, kisebb vagy nagyobb teraszok, irodák, intézmények vagy épp közterületek szépítéséről, dekorálásáról, zöldítéséről.

Célunk, hogy partnereinken keresztül olyan termékválasztékot kínáljunk, amely segítségével bárki stílusosan és esztétikusan alakíthatja környezetét. Ezért a több évtizedes tapasztalatunkon alapuló kínálatunkban a nagy volumenben forgalmazott fonott kosarak és kerámiacserepek mellett megtalálhatóak a kő, cement, agyag, üveg, fém, fa és kompozit alapanyagú termékek, valamint az exkluzív szintet képviselő virágtartók is.

A kerti programok, a grillezés kedvelőinek a Dél-Afrikából importált különleges fűszerek választéka ad új dimenziót az esztétikusan kialakított zöld környezetben megélhető kulináris élményeknek.


Előnyök

B2B specializáció

Egyedülállóan széles körű termékpalettánkkal dekorációs nagykereskedéseket, virágboltokat, kertészeti árudákat, rendezvényszervező és dekoratőr cégeket, valamint szállodákat szolgálunk ki.

Raktározás & logisztika

Korszerű raktárunk mindössze 1 km-re található a térség legnagyobb virágpiacától, a Flora Hungariától. A kiváló elhelyezkedés mellett modern, folyamatoptimalizált raktármenedzsment-rendszerünk biztosítja a hatékony működést.

Termékválaszték

5000 raklapos készletkínálatunkat 8 ország 50 gyártója biztosítja Európából és a Távol-Keletről kiváló minőségben és versenyképes árakon.

Informatikai támogatás

Hatékony weboldalunkon keresztül partnereink kényelmesen és biztonságosan intézhetik megrendeléseiket. Termékadatbázisunk könnyen integrálható külső weboldalakba.

Export

Aktív exporttevékenységet folytatunk a környező országokba: Románia, Szlovákia, Kelet-Ausztria, Észak-Horvátország.

Környezettudatosság

Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre. A csomagolóanyagokat újrahasznosítjuk, napelemek segítségével termeljük meg a működésünkhöz szükséges energiát és geotermikus fűtési rendszert alkalmazunk.


Küldetés

A Nyester Kft. – Dekorvilág küldetése, hogy olyan kiváló ár-érték arányú termékek széles választékát biztosítsa versenyképes áron, ami egybeesik ügyfelei elvárásaival és megfelel a mindenkori trendeknek a bel- és kültéri virágdekor területén.

Bízunk benne, hogy hamarosan önt is partnereink között üdvözölhetjük!