TÁJÉKOZTATÓ ÁRUHÁZUNK MŰKÖDÉSÉRŐLÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Weboldalunkon csak adószámmal rendelkező vállalkozások vásárolhatnak. Lakossági vásárlókat nem áll módunkban kiszolgálni.

Nagykereskedések, virágboltok, ajándékboltok, kertészetek, rendezvényszervezők, dekoratőrök és lakberendezők számára viszonteladói árakat biztosítunk.


REGISZTRÁCIÓ ÉS BELÉPÉS

Áruházban a kínálat nézegetése és a kosár feltöltése nem kötött regisztrációhoz. A  megrendelés feladásához és a kedvezményes-, illetve a személyre szabott árakhoz, valamint a webshop extra funkcióihoz regisztráció szükséges.

Ha Ön még nem regisztrált Partnerünk és ELSŐ ALKALOMMAL szeretne vásárolni áruházunkban, először regisztrálnia kell magát. A képernyő jobb oldalán található regisztráció menüpontra kattintva meg kell adnia személyes-, számlázási-, valamint szállítási adatait.

A regisztrációban szereplő adatokat később - bejelentkezés után - a személyes adatok menüpontban módosítani tudja. Ügyfélszolgálatunk nem jogosult semmilyen személyes adatba való betekintésre vagy módosításra, azt kizárólag a felhasználó teheti meg.

HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, ILLETVE RÉGI PARTNERÜNK akkor vásárlás előtt, az oldal jobb oldalán található mezőkbe az e-mail címét/partnerkódját és a jelszavát beírva, majd a belépés gombra kattintva be tud jelentkezni. Amennyiben elfelejtette jelszavát, kattintson az elfelejtett jelszó felületre. Ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét és a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi az új jelszót.


VÁSÁRLÁS MENETE, KOSÁR ÖSSZEÁLLÍTÁSA


Áruházunkban megközelítőleg 5000 termék található, a választék folyamatosan változik, egyes termékek megszűnnek, és újak jönnek a helyükre. A képernyő bal oldalán, függőlegesen a termékek 9 fő kategóriára vannak osztva, ezeken belül további alkategóriákra és termékcsoportokra tagolódnak. A bal oldali alkategória felsorolásban a lista kijelölt eleme kinyílik, és láthatóvá válnak a termékcsoportok, melyek közül bármelyikre kattintva juthat el az abban található termékekhez. Az alkategóriák közötti böngészés során új alkategória választásakor az előző mindig bezárul, egyszerre csak egy alkategória lehet nyitva.

Egy keresett termék megtalálására más lehetőségek is kínálkoznak:
 • használhatja a keresés funkciót, amit a lap jobb oldalán talál. Itt van lehetősége részletes keresésre is, ahol szótöredékre, szó eleji keresésre, és számos jellemző szerinti szűkítésre van módja.
 • ha már bejelentkezett vásárlónk, úgy az oldal jobb oldalán találja a személyes menüt, ahol számos hasznos saját funkciót érhet el (mint pl. a kedvenc termékek, bevásárlólisták, személyes adatok stb.).
 • illetve, szintén a bejelentkezés után, választhat már leadott rendelései közül is.
Vásárlás, vagy válogatás közben, minden termék mellett található egy csillag alakú gomb, ezt használva bővítheti kedvenc termékei listáját. 

Ha valamelyik terméket meg szeretné vásárolni, úgy a termék ára mellett lévő mezőbe írja be a kívánt mennyiséget majd nyomja meg a kosár ikont.

A képernyő jobb oldalán láthatja a kosár jelenlegi állását.


A TERMÉKEK ÁRAI

A termékekre a weboldalon feltüntetett árak vonatkoznak. Az árak frissítése folyamatos, egy adott termék bármikor felkerülhet a választékba, vagy lekerülhet onnan, illetve egy adott termék ára a nap bármely szakában változhat. A megrendelés leadása után a rendszer egy automatikus visszaigazoló e-mail-t küld, az abban szereplő árakra áruházunk árgaranciát vállal, azaz a megrendelt termékeket, függetlenül a megrendelés leadása után történő árváltozásoktól, a visszaigazolásban szereplő árakon számlázzuk ki. 


MEGRENDELÉS LEADÁSA

A megrendeléshez a kosár funkción keresztül juthat el, de fontos, hogy ehhez már be kell jelentkezni, az előbb leírt módon. A kosár megtekintése menüpontnál találja a [MEGRENDELÉS] gombot, ezt megnyomva véglegesítheti és küldheti el megrendelését. Ez a folyamat négy fő részből áll:
 • 1.szakasz: a kosár tételeinek ellenőrzése
 • 2.szakasz: áruátvétel és fizetés módjának kiválasztása
 • 3.szakasz: szállítási információk
 • 4.szakasz: kedvezményre jogosító kódok megadása
A véglegesítés után a rendszer automatikus visszaigazoló e-mail-t küld Önnek a megadott e-mail címére.

Elküldött és visszaigazolt megrendelés visszavonására a kiszállítást legalább 1 nappal megelőzően a
mark@nyester.hu  címre küldött e-mailben vagy a 06 30 226 1828 számon van lehetőség, a megrendelő pontos adatainak megadásával.

Vásárlástól való elállás joga: Az áru kézhezvételétől számított 14 napon belül az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint a vásárlónak lehetősége nyílik a megvásárolt áru visszaküldésére. A visszaküldésnél felmerülő költségeket a vásárló köteles megfizetni. Az elállás jogát csak nem romlandó, illetve természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja a vásárló, és csak abban az esetben, ha az árut sértetlenül juttatja vissza.


AZ ÁRU ÁTVÉTELÉNEK, és KISZÁLLÍTÁSÁNAK módjai, és KÖLTSÉGEI

A megrendelt áru átvételére két lehetőség közül választhat webáruházunkban:
 • Házhozszállítás: Házhozszállítási határidőnk minimum 48 óra, maximum 7 nap a rendelés leadásától számítva. Az áru átvételének pontos időpontját Ön határozhatja meg. Szállítási díj táblázatunk itt található
 • Személyes átvétel: a megrendelt tételeket személyesen is átveheti raktárunkban vagy értékesítési helyeinken (Flora Hungaria). Ekkor nem kell szállítási díjat fizetnie, és az időpont ugyanúgy kiválasztható mint az első esetben.

FIZETÉSI MÓDOK

A kiszállított áru, és a szállítási díj ellenértékét háromféle különböző módon egyenlítheti ki:
 • Értékesítési helyeinken készpénzzel
 • A szállítónknak utánvéttel, az áru átvételekor (az utánvét költsége 1000Ft)
 • Külön szerződéssel, 10 napos banki átutalással (információ ügyfélszolgálatunkon, elérhetőséget lásd lent!)

ELÉRHETŐSÉGEK

A Dekorvilág On-line áruházának üzemeltetője a Nyester Kft.
Székhely: 1184 Bp., Tompa Mihály utca 14.;
adószám: 12093874-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-465148 (Bejegyezte: Fővárosi Cégbíróság)
Képviselő: Parrag Zoltán
Ügyfélszolgálat:
mark@nyester.hu
Telefonszám: 06 30 216 1828


REKLAMÁCIÓ MENETE

Amennyiben a vásárlása során bármilyen panasza merül fel, úgy reklamációját kérjük jelezze e-mailben a fenti elérhetőségeken (e-mail, telefonszám), vagy ha ezen az úton nem sikerült panaszát érdemlegesen megoldanunk, úgy forduljon az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez:

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
(1052 Bp., Városház u.7., tel.:318-2681)

Budapesti Békéltető Testület
(Bp., I. Krisztina krt. 99.)


Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc
Pestszentimre Önkormányzata Jegyzője
(1184 Bp., Üllői út 400., tel.: 296-1300)